Wilujeng sumping di situs web urang!
Fax: 0086-22-26994706
Wechat:(0086)13752175246
Whatsapp:(0086)13752175246

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Tianjin produk longlong logam pabrik (hereinafter disebut longlong) diadegkeun dina taun 1991, saprak éta ngadegna, Longlong geus kalibet dina manufaktur sarta R & D pikeun vaious propil tiis bending baja, datar uniaxial Sistim tracking bracket, photovoltaic bracket, struktur baja rumah kaca jeung bagian, kitu ogé produksi parabot pikeun produk didadarkeun di luhur; Sakabéh produk gaduh ciri tina precision tinggi, baku tinggi punjul, kinerja tinggi alatan pangalaman profésional dedicated. 

wartos

Naha Pilih Us?

Tianjin produk longlong logam pabrik ngabogaan tim Industri kuat teknis, dekade manufaktur profésional sarta panalungtikan sarta ngembangkeun imun profil baja tiis-bending, datar Sistim rojongan tracking uniaxial, rojongan photovoltaic, struktur baja rumah kaca jeung produk lianna kabeh produk gaduh precision tinggi, luhur baku, ciri kinarya tinggi.

The matters needing attention in the decoration of modern villas
Modern villa decoration design is not onl...
What are the advantages of the new prefabricated light steel villa
  The prefabricated light ste...
The Light Steel Villa Plan Was Officially Launched
The light steel villa plan was officially...
WhatsApp Online Chat!