Wilujeng sumping di situs web urang!
Fax: 0086-22-26994706

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Tianjin produk longlong logam pabrik (hereinafter disebut longlong) diadegkeun dina taun 1991, saprak éta ngadegna, Longlong geus kalibet dina manufaktur sarta R & D pikeun vaious propil tiis bending baja, datar uniaxial Sistim tracking bracket, photovoltaic bracket, struktur baja rumah kaca jeung bagian, kitu ogé produksi parabot pikeun produk didadarkeun di luhur; Sakabéh produk gaduh ciri tina precision tinggi, baku tinggi punjul, kinerja tinggi alatan pangalaman profésional dedicated. 

wartos

Naha Pilih Us?

Tianjin produk longlong logam pabrik ngabogaan tim Industri kuat teknis, dekade manufaktur profésional sarta panalungtikan sarta ngembangkeun imun profil baja tiis-bending, datar Sistim rojongan tracking uniaxial, rojongan photovoltaic, struktur baja rumah kaca jeung produk lianna kabeh produk gaduh precision tinggi, luhur baku, ciri kinarya tinggi.

Beginning in January 2020, an infectious ...
  The sudden emergence of the new...
First, the disease often encountered in t...
WhatsApp Online Chat!