Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
Fax: 0086-22-26994706
Wechat:(0086)13752175246
Whatsapp:(0086)13752175246

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

Tianjin Produktet longlong metalet e fabrikës (në tekstin e mëtejmë longlong) është themeluar në vitin 1991, pasi ajo është themelimi, longlong ka qenë i angazhuar në prodhim dhe R & D për vaious e profileve të ftohtë bending çeliku, banesë uniaxial sistem ndjekja kllapa, kllapa fotovoltaike, strukturë çeliku serrë dhe pjesë, si dhe prodhimi i pajisjeve për produktet e përmendura më sipër; Të gjitha produktet kanë tiparet e saktësi të lartë, standard të lartë të lartë, performancë të lartë për shkak të përvojës dedikuar profesionale. 

LAJME

Pse na zgjodhet ne?

Tianjin Produktet longlong Metal Fabrika ka një industri ekip të fortë teknike, dekada e prodhimit profesional dhe kërkimin dhe zhvillimin e profilin e imunitetit të ftohtë-bending çeliku, banesë sistemit uniaxial ndjekja mbështetje, përkrahje fotovoltaike, strukturë çeliku serë dhe produkte të tjera të gjitha produktet kanë saktësi të lartë, të lartë standarde, karakteristikat e të lartë të performancës.

Our company got this order two months...
The matters needing attention in the decoration of modern villas
Modern villa decoration design is not onl...
What are the advantages of the new prefabricated light steel villa
  The prefabricated light ste...
WhatsApp Online Chat!