Welcome to situs kita!
Fax: 0086-22-26994706
Wechat:(0086)13752175246
Whatsapp:(0086)13752175246

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Tianjin produk longlong logam pabrik (hereinafter diarani minangka longlong) didegaké ing taun 1991, awit punika panyiapan, Longlong wis melu ing Manufaktur lan R & D kanggo vaious profil kadhemen mlengkung baja, warata uniaxial ranging system krenjang, photovoltaic krenjang, struktur baja griya ijo lan bagéan, uga produksi peralatan kanggo produk kasebut ing ndhuwur; Kabeh produk duwe fitur saka dhuwur tliti, standar dhuwur unggul, dhuwur kinerja amarga pengalaman profesional darmabakti. 

NEWS

Napa Pilih kita?

Tianjin produk longlong logam pabrik wis tim industri kuwat technical, puluh saka Manufaktur profesional lan riset lan pangembangan imun profil baja kadhemen-mlengkung, warata sistem support ranging uniaxial, support photovoltaic, struktur baja griya ijo lan produk liyane kabeh produk duwe dhuwur tliti, dhuwur standar, ciri kinerja dhuwur.

The matters needing attention in the decoration of modern villas
Modern villa decoration design is not onl...
What are the advantages of the new prefabricated light steel villa
  The prefabricated light ste...
The Light Steel Villa Plan Was Officially Launched
The light steel villa plan was officially...
Tampilan Online Chat!