Welcome to situs kita!
Fax: 0086-22-26994706

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Tianjin produk longlong logam pabrik (hereinafter diarani minangka longlong) didegaké ing taun 1991, awit punika panyiapan, Longlong wis melu ing Manufaktur lan R & D kanggo vaious profil kadhemen mlengkung baja, warata uniaxial ranging system krenjang, photovoltaic krenjang, struktur baja griya ijo lan bagéan, uga produksi peralatan kanggo produk kasebut ing ndhuwur; Kabeh produk duwe fitur saka dhuwur tliti, standar dhuwur unggul, dhuwur kinerja amarga pengalaman profesional darmabakti. 

NEWS

Napa Pilih kita?

Tianjin produk longlong logam pabrik wis tim industri kuwat technical, puluh saka Manufaktur profesional lan riset lan pangembangan imun profil baja kadhemen-mlengkung, warata sistem support ranging uniaxial, support photovoltaic, struktur baja griya ijo lan produk liyane kabeh produk duwe dhuwur tliti, dhuwur standar, ciri kinerja dhuwur.

Beginning in January 2020, an infectious ...
  The sudden emergence of the new...
First, the disease often encountered in t...
Tampilan Online Chat!